Lokacija

Residence Park se nalazi u samom srcu grada Zagreba u Dežmanovoj ulici 5.

Kako doći do Residence Park apartmana:

Od glavnog autobusnog kolodvora:

Najbrže je ako uzmete taxi koji uvijek stoji ispred, kada izađete iz autobusnog kolodvora. Također je ispred autobusnog kolodvora tramvajska stanica. Tramvajem je jeftinije  a u tom slučaju idete u smjeru centar s obzirom da postoje dva smjera. Uzmite tramvaj br.6 smjer “Črnomerec“. Tramvaj će stati na svakoj stanici predzadnja stanica je na glavnom trgu Zagreba, Trg Bana Josipa Jelačića a vi trebate izaći na iduću stanicu, u ulici Ilica 46 zatim ćete se vratiti par metara prema glavnome trgu i proći ćete kroz Dežmanov prolaz, i tražiti kučni broj 5 i stigli ste na odredište.

 

Od glavnog željezničkog kolodvora:

Možete uzeti taxi. Ukoliko odlučite tramvajem koji stoji ispred glavnog ulaza na Trgu kralja Tomislava. Vi trebate ići u smjeru centra tramvajem broj 6 smjer „črnomerec“ to traje 3 tramvajske stanice odnosno na treću stanicu izlazite u ulicu ilica zatim ćete par metara prema glavnom trgu Zagreba skrenuti ljevo u Dežmanov prolaz iliti Dežmanovu ulicu i na kučnom broju 5 se nalaze apartmani Residence Park.

Od zračne luke Zagreb-Pleso:

Zračna luka Zagreb, Pleso je najbliža zračna luka, koja se nalazi 11 km od Residence Park i dobro je povezana s većinom europskih zemalja. Iz zračne luke do centra Zagreba možete koristiti autobus nakon svakog leta ili možete uzeti taxi ili rent-a-car. Adresa Dežmanova ulica 5.